Marktleider in
Terrazzo

Cominotto NV, opgericht in 1927, is van een bescheiden bedrijf in Turnhout uitgegroeid tot één van de Belgische marktleiders in Terrazzo.

Met behulp van moderne machines en de kennis die we over 4 generaties vergaard hebben, garanderen we U een afgewerkt product dat de perfectie benadert.

Maatwerk trappen door Cominotto

Nieuw! Cominotto Ceramics

Wij zijn verheugd om te kunnen melden dat we een exclusieve uitbreiding brengen aan het terrazzo gamma. Sinds kort hebben we een select gamma van high- end KERAMIEK toegevoegd aan het gamma TERRAZZO.

Een surplus voor extra looks en mogelijkheden voor projecten op maat.
Wij werken samen met de meest vooraanstaande fabrikanten van Europa.

Ook hier maken wij ons sterk om maatwerk te voorzien in keramisch materiaal voor trappen en alle andere stukken die het project de Finishing Touch kunnen geven.

Expertise in begeleiding projecten meer dan 35 jaar, zowel voor advies product, materialen als de plaatsing.

Wij laten jullie al even kennis maken.

Uitstekende service

Bij Cominotto hechten wij veel belang aan service en klantvriendelijkheid. Voor een informatief gesprek of een voorstelling van onze stalen maken wij graag met u een afspraak. Een offerte voor uw project wordt vrijblijvend en gratis voor u opgesteld.

Realisaties van Cominotto
Trappen

Plaatsing trappen

De plaatsing van trappen kan ook aan Cominotto overgelaten worden. Wij beschikken over een vast team van zelfstandige onderaannemers met jaren ervaring in de bouwwereld.