HOTEL THE STANDARD

Opening 2025: Cominotto NV heeft samen met de architecten de keuzes bepaald voor de exclusieve look van het restaurant, de bars en de prachtige inkomhall met TERRAZZO vloertegels in groot formaat.
Kleurenkeuze: GV-025 – ROSSO VERONA en VERDALP 25

Hippe hotelketen The Standard moet Noordwijk nieuw elan geven: luxehotel landt in 2025.

Met The Standard is de hoofdstad in 2025 een luxueuze hotelketen rijker. De hippe hotelketen moet de steriele Manhattanwijk opwaarderen en ze van een blitser imago voorzien. De Amerikaanse hotelgroep weet immers hoe ze ter ziele gegane stadsbuurten tot leven moet wekken.

“Dit project is een perfecte stap voor The Standard in Europa,” vertelt CEO Amar Lalvani. “Eens te meer gaan we een pand volledig en onverwacht opnieuw uitvinden en een buurt transformeren. We kunnen niet wachten om mensen te verrassen en te laten zien hoe intrigerend Brussel is.”

The Standard zal 180 kamers en 20 appartementen tellen, aangevuld met “een weelderige serre op de begane grond en een spectaculaire roof top met bars en restaurants gemaakt voor bezoekers en de lokale bevolking die de diepgewortelde culturele stadsgemeenschap aanboren”, klinkt het.

Indien u nog meer info wenst over dit unieke project verwijzen wij graag naar: https://zin.brussels/nl/